Takimi i Grupit Keshillues per Komunitete ne Qendren Roma Versitas Kosovo/Prizren

Takimi i Grupit Keshillues per Komunitete ne Qendren Roma Versitas Kosovo/Prizren, dhe perfaqesues te Terre des hommes ,ku u diskutua me grupin e studenteve per planet e aktiviteteve gjat vitit 2018.

Image may contain: 4 people, people sittingImage may contain: 4 people, people sittingImage may contain: 3 people, people sitting and indoorImage may contain: 3 people, people sitting and indoor

Leave a Reply