Të nderuar student/e,

Ju njoftojmë se me datë 19.01.2018 nga ora 14:00 ju ftojmë në takim me përgjegjësit e programit Roma Versitas ku do diskutojmë për aktivitetet të cilat do të zhvillohen dhe do diskutohen edhe kërkesat e juaj, si dhe çka mund të bëj RV Kosova për ju dhe çka ju mund të bëni për RV Kosova. Takimi është obligativ për të gjithë përfituesit e programit Roma Versitas Kosova që janë pjesë e qendrës në Prishtinë. Transporti për studentët do të mbulohet për të gjithë ata që i sjellin kuponët fiskal.

Me Respekt,
RV Kosovo Team

more info;

https://www.facebook.com/events/1443422832434987/

Leave a Reply