Lista Preliminare e Përfituesve të bursës për nxënës të Shkollave të Mesme

No.NameKurtiParent nameGender
18EmanuelaCelicMarfiretaF
7FetijeFetahiElizabetaF
10BajramAdemiTurkijanM
12AnitaGashiAfrimF
22ErnesCelicBekimM
18MedinaRamicSaipF
10AmelaButicSeadF
31AnisaMehmeriAdmirF
8BesnikEminiBastriM
4GaniKurtiMevljudaM
18RahimeKurtiSabedinF
38ShenazaBerishaRahimF
6AnitaEminiEljfijeF
3SilvijaAvdiAhmetF
19MirmozaBahtiriShalipF
43AmelaMustafaNersadF
53AmelaMustafaEminF
9ArsenArifiSamirM
1LeonoraCelicKenanF
4AmelaGashrijaniHisenF
12AzeminaRamicMamudijaF
4DafinaStollaBekimF
9AljiAdemiTurkijanM
15SenadaGashiNaimF
5EnisaCelicBerijanF
41DritaMustafaFatonF
50SabedinGashiIdrizM
54LeoKurtaHabibaM
1HyrijeKryeziuAjnurF
3AminaBerishaVinetaF
33SuadaBerishaAvniF
1IndiraEminiXhemF
5SamiraEminiRamizF
6LeonAvdiEsadM
19FarizadaCelicRamizF
7ZepaEminiEljfijeF
18RamadanBerishaAlmirM
2ErdjanAvdiAhmetM
10FatimaMehmetiRamizF
16EmilijaHasaniArsenF
8NerdjivanaBerishaRushitF
10MesudMustafaKajtazM
15LjatifOsmaniAvniM
2LeonCelicKenanM
6SelmiraCelicIsretF
2SunitaMaksutiBrankoF
11EnisZeneliRamadanM
40SuadBerishaIsmetM
46AlabinaKurtaGazmendF
28HanifOsmaniDjevatF

Studentët të cilët nuk janë pranuar dhe emri i tyre nuk është në listë kanë të drejt ankese 7 ditë nga data e publikimit të listave preliminare.

 Ankesat duhet të dërgohen vetëm në mënyrë elektronike në email adresën: [email protected]

Studenti koji nisu prihvaceni i kojim imena nisu na listi ima pravo da se žali 7 dana od objavljivanja preliminarnih listi. Žalbe se šalju iskljucivo elektronskim putem na e-mail adresu: [email protected]

Students who are not accepted and their names are not in the list, they have right to appeal 7 days from the date of publication of the preliminary lists. Complaints should be addressed to the following email address: [email protected]