QËLLIMI PËRFITIMET NGA PROGRAMIObjektivi i zhvillimit të projektit (PDO) është të rrisë performancën akademike, shkallën e diplomimit dhe të rrisë mundësitë e arsimit dhe punësimit për studentët romë të vitit të parë dhe të diplomuarit romë, ndërkohë që të ndërtojë zhvillimin profesional…

read more

JOB TITLE: Project Coordinator (1)                     Education and Employment Coordinator (1)         PLACE:   Prishtinë/Pristina DURATION: 15th August 2021 until 31st December 2021 with possibility of extension STARTING DATE: 15th August 2021 About Roma Versitas Kosovo (RVK) The work of Roma…

read more

Në mes të: Roma Versitas Kosovo, Organizatë joqeveritare duke u përfaqësuar nga Avni Mustafa, Drejtor Ekzekutiv dhe  Komunës së Prizrenit, Përkatësisht: z.Mytaher Haskuka Kryetar i Komunës së Prizrenit Roma Versitas Kosovo  Roma Versitas Kosovo (RVK) si organizatë jo qeveritare lidhë këtë Marrëveshje Partneriteti…

read more