Pershendetje te nderuar studente te komunes se Prizrenit nga radhet e komuniteteve Rom,Ashkali dhe Egjiptjane, desha te ju njoftoje se qe nga data e sotit 15.01.2018 Ministria e Integrimeve Evropjane se bashku me British Kouncil, ka hap konkurs per studime te Masterit jasht vendit, ku te gjitha shpenzimet i kryen ata. Per me shum informata ne lidhje me kete aplikacion te premten me 19.01.2018 ne ora 14:00 do te mbahet takimi ne Kompleksin Evropa ne Prizren,kati 3-te Qendra e Studenteve te komuniteteve Rom,Ashkali dhe Egjiptjane, Roma Versitas Kosovo /Prizren.

Ne takim do te marin pjes: perfaqesues te projektit “Young Cell Scheme” nga British Kouncil, keshtu qe presim konfirmimin e juaj per pjesmarje ne kete takim.

Per me shum informata ju lutemi me kontaktoni

Ne numer +386 (0)49 268 -700 ose na shkruani ne kete emajl.

Leave a Reply