JOB TITLE: Project Coordinator (1)                     Education and Employment Coordinator (1)         PLACE:   Prishtinë/Pristina DURATION: 15th August 2021 until 31st December 2021 with possibility of extension STARTING DATE: 15th August 2021 About Roma Versitas Kosovo (RVK) The work of Roma…

read more

Në mes të: Roma Versitas Kosovo, Organizatë joqeveritare duke u përfaqësuar nga Avni Mustafa, Drejtor Ekzekutiv dhe  Komunës së Prizrenit, Përkatësisht: z.Mytaher Haskuka Kryetar i Komunës së Prizrenit Roma Versitas Kosovo  Roma Versitas Kosovo (RVK) si organizatë jo qeveritare lidhë këtë Marrëveshje Partneriteti…

read more