OJQ – Sakuntala ne partneritet me Roma Versitas Kosova- Prizren ne kuader te projektit ” Promovimi i rolit te punes rinore me te rinjet Rom, Ashkali, Egjiptjan dhe mazhorance ne parandalimin e ekstremizmit dhe radikalizmit te dhunshem dhe gjuhes se urejtjes ”…

read more