Roma Versitas Kosovo

Roma Versitas Kosovo

Business Courses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Tempora cupiditate architecto quos sapiente, excepturi repudiandae sit iure commodi….

Computer & IT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Tempora cupiditate architecto quos sapiente, excepturi repudiandae sit iure commodi….

Fashion Courses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Tempora cupiditate architecto quos sapiente, excepturi repudiandae sit iure commodi….

Music and Art

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Tempora cupiditate architecto quos sapiente, excepturi repudiandae sit iure commodi….


Explore

Our Blogs

Lista Preliminare e Përfituesve të bursës për nxënës të Shkollave të Mesme No. Name Kurti Parent name Gender…

read more

JOB TITLE: Project Coordinator (1)                     Education and Employment Coordinator (1)         PLACE:   Prishtinë/Pristina DURATION: 15th…

read more

Avni Mustafa director of Roma Versitas Kosovo speech for kick off Proud Roma in Free Kosovo: Dear all,…

read more

Në mes të: Roma Versitas Kosovo, Organizatë joqeveritare duke u përfaqësuar nga Avni Mustafa, Drejtor Ekzekutiv dhe  Komunës…

read more

Të nderuar, Faleminderit shumë për aplikimin e juaj në programin VET. Fakti  që pranuam rreth 200 aplikacione, na…

read more

Pre-Preview Selection Committee Roma Versitas Kosovo (RKV) and Romawood Rolling Film Festival #6 (RFF6) Pre-Preview Selection Committee Roma…

read more

Rolling Film Festival #6 (RFF #6) Position: Project Coordinator Location: Prishtina, Kosovo The Rolling Film Festival (RFF) Coordinator…

read more