Ofruar informacione femijeve nga komunitetet Rom, Ashkali dhe Efjiptjan dhe Boahnjak

Falenderojm institucionet per mikpritje dhe bashkpunim me Peace Corps ne partneritet me Roma Versitas Kosovo. Falenderojme Kryeinfermjeren Drita Koqinaj dhe Infermjeren Elinda Elshani per gadishmerin e tyre dhe Kuvendin Komunal z .Faridin Thaqi dhe Gjykaten e Prizrenit, z Aferdita Kicaj per ti ofruar informacione femijeve nga komunitetet Rom, Ashkali dhe Efjiptjan dhe Boahnjak. Gjithashtu edhe Vullnetarve nga radhet e komuniteteve qe treguan angazhim dhe sot gjenden ne fshatin Planjane ne vizit srudimore se si eshte jeta ne fshat.

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and people sitting

Image may contain: 5 peopleImage may contain: 18 people, people smiling, people standing and outdoorImage may contain: 3 peopleImage may contain: one or more peopleImage may contain: 15 people, people smiling, people standing

Leave a Reply