Pershendetjete nderuar student/e dhe nxenes te shkollave te mesme, deshta te ju njoftoje qe neser me 2 Korrik e Hene fillon kursi i gjuhes angleze te gjithe ata qe i kan mbush testet qe nga fillimi i muajit Maj deri me 28 Qershore, neser ne ora 10:00 fillon kursi i gjuhes angleze keshtu qe ju presim te gjithve qe te jeni prezent ne takimin e pare.
Kursi do te mbahet ne qenderen Roma Versitas Kosovo,aty ku e keni mbajt takimin e par te tursit. Paraprakisht ju falinderojme Stafi RVK.

Leave a Reply