Sot eshte mbajt aktiviteti i radhes me temen e shendetsis dhe institucionet Shendetsore siq jane Ambulanca dhe spitali si dhe sherbimet e tyre te cilet ofrohen per qytetare, ne aktivitet mori pjes Drita Koqinaj Kryeinfermjere per mardhenje me jashtspitalore.Aktiviteti eshte mbajte me Peace Corps dhe Roma Versitas Kosovo ,dhe eshte percjel nga donatoret USAID dhe Peace Corps. Organizator ishin Edis Galushi dhe Laura vullnetare nga SHBA.Image may contain: 4 people, people smiling, people sittingImage may contain: 6 people, people smiling, people sitting and indoorImage may contain: 4 people, people sittingImage may contain: 9 people, people smiling, people standing and indoor

Leave a Reply