Pershendetje te nderuar student/e te

Programit Roma Versitas Kosovo- Qendra ne Prizren, po ju njoftoj se nga sot eshte hapur SEMS-i per paraqitjen e provimeve, semsi do te jet i hapur prej 15.01.2018 deri me 20.01.2018, studentet te cilet jane fillestar te cilet nuk din me perdor semsin ejani ne qender dhe paraqitni provimet prej ketu .

Ne qofse keni nevoje per pregaditje te provimeve ejani dhe filloni ore tutorimi .

Gjithe te mirat stafi RVK.

Prizren

Leave a Reply