Njohja e Institucioneve per femijete te komuniteteteve Rom,Ashkali dhe Egjiptjane dhe atyre Boshnjak, te organizuar ne partneritet nga Peace Corps dhe RVK . Institucionet te cilat jane vizituar dhe kan kryer aktivitetin ne Qendren e Studentve jane: Zjarefikset, Policia e Kosoves dhe Gjykata e Prizrenit. Falenderojme Vesel Gashin,Hazir Berisha, Rafet Berisha dhe policin e komuniteteve nga Policin e Kosoves, Udheheqesit e Zjarfiksve dhe z.Aferdita Kicaj, zedhenese e Gjykates ne Peizren.

Image may contain: 14 people, people smiling, people standing and outdoorImage may contain: 10 people, people smiling, outdoor

Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting, motorcycle and outdoor

Image may contain: 3 people, people sitting, child and tableImage may contain: 6 peopleImage may contain: 2 people, people sitting, table and indoorImage may contain: one or more people, sky and outdoorImage may contain: 14 people, people smiling, people standing and outdoor

Leave a Reply