Trajnimi ne karier dhe aftsimi i nevojshem per pune profesionale

Trajnimi ne karier dhe aftsimi i nevojshem per pune profesionale pjesmars srudentet e RVK dhe Opertuna Studentore ne Prishtine.Image may contain: 1 person, sitting and indoorImage may contain: 9 people, people smiling, people sitting and indoorImage may contain: 1 person, indoor

Leave a Reply