Pershendetje te nderuar student/e te qendres Roma Versitas Kosovo ne Peizren, dhe studentve te tjere qe nuk jan pjes e programit, ftoheni te merni pjes ne takim me perfaqesuesin e REF it per Kosove, i cili eshte Driton Berisha. Te gjithe ata qe kan konkuru per bursa duhet te jen ne takim i cili do te mbahet sot e ejte me 05.07.2018 ne ora 13:00. Pjesmaeja eshte e obliguar!
Paraprakisht ju falenderojme per pjesmarje. STAFI Roma Versitas Kosovo / Prizren

Leave a Reply