Një hap i vogël drejt suksesit të madh.

Diplomimi ?
Sot më datë 27.12.2017 përfundova studimet në nivelin bachelor dhe mbrojta me sukses Temën e Diplomës në Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti” Fakultetin Ekonomik në drejtimin Administrim Biznesi-Kontabilitet.

Faleminderit Zotit,i cili më dha shëndet,aftësi dhe mundësi t’i përfundoj studimet.
Falenderojë të gjithë profesoret kryesisht mentorin tim Prof.Dr.Ass.Bekim Berisha,si dhe të gjithë shoqrin time.
Në veqanti faleminderit familjës sime,që më përkrahen dhe inkurajuan vazhdimisht brenda kësaj periudhe tre vjecare, e cila më ofroi vazhdimisht mbështeje morale si dhe financiare për të më edukuar dhe arsimuar.

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and suitImage may contain: 1 person, smilingImage may contain: 7 people, people smiling, people standingImage may contain: 3 people, people smiling, people standing

Leave a Reply