Koktej e Qendres Roma Versitas Kosovo – Prizren

Koktej rasti me studenta e Qendres Roma Versitas Kosovo – Prizren.
Te gjithe studenteve te Programit RVK Urime Vitin e Ri, duke ju deshiruar nje vite te mbar dhe te suksesshem. Stafi RVK.

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing and indoorImage may contain: 9 people, people smiling, people standing and indoorImage may contain: 6 people, indoorImage may contain: 7 people, people smiling, people standing and indoorImage may contain: 7 people, people smiling, people standing and indoorImage may contain: 2 people, people standing, people sitting and indoorImage may contain: 5 people, people standing and indoor

Leave a Reply