29 June Iniciativën e studentëve të Qendrës Studentore “Roma Versitas Kosova”

Me iniciativën e studentëve të Qendrës Studentore “Roma Versitas Kosova” kemi nderin dhe kënaqësinë të ju ftojmë në natën përkujtimore për poetin dhe profesorin e ndjerë Kujtim Paçaku. Netët përkujtimore do të mbahen në tri qytetet e Kosovës ku edhe funksionon organizata në fjalë. Përveç se do të ketë lexuesë të zgjedhur, edhe mysafirët do të kenë rast të i lexojnë poezitë e poetit të ndjerë Kujtim Paçaku të cilët do i zgjedhin vetë. Ardhja juaj do të çmohet lartë. Sinqerisht, Studentët e qendrës “Roma Versitas Kosova”.

https://www.facebook.com/events/413664499110743/

Leave a Reply