26 JUNE INICIATIVËN E STUDENTËVE TË QENDRËS STUDENTORE “ROMA VERSITAS KOSOVA”

26 JUNE INICIATIVËN E STUDENTËVE TË QENDRËS STUDENTORE “ROMA VERSITAS KOSOVA”

Me iniciativën e studentëve të Qendrës Studentore “Roma Versitas Kosova” kemi nderin dhe kënaqësinë të ju ftojmë në natën përkujtimore për poetin dhe profesorin e ndjerë Kujtim Paçaku. Netët përkujtomore do të mbahen në tri qytetet e Kosovës ku edhe funksionon organizata në fjalë. Përveq se do të ketë lexues të zgjedhur, edhe mysafirët do të kenë rast të i lexojnë poezitë e poetit të ndjerë Kujtim Paçaku të cilët do i zgjedhin vetë. Ardhaj juaj do të çmohet lartë. Sinqerisht, Studentët e qendrës “Roma Versitas Kosova”.

https://www.facebook.com/events/262904787602332/

Leave a Reply