Promovimi i stories ” E ardhmja varet nga ajo qe ju qe beni sot” e realizuar nga gjithe te rinjet srudenta te komuniteteve ne Prizren e implemwntuar nga OJQ Sakuntala,dge mbeshtetur nga HERAS, ADC,dhe MASHT, promovuar ne RVK Qendra Prizren. Falenderojm Univerzitettet Publik te Prizrenit Ukshin Hoti dhe Gjimnazin Gjon Buzuku ne Prizren per shfrytzimin e hapsiresImage may contain: one or more people and indoor

Image may contain: 3 people, people sitting

Image may contain: 3 people, people sitting and indoor

Leave a Reply