Promovimi i Stories “E Ardhmja mvaret nga ajo qe ju beni sot” e realizuar nga te rinjet e te gjitha komuniteteve ne Prizren, mbeshtetur nga HERAS,ADC dhe MASHT, implementuar nga OJQ Sakuntala, Promovimi u be ne qendren RVK qendra Prizren.Falenderojm Univerzitetin e Prizrenit Ukshin Hoti, dhe Shkollen e mesme Gjone Buzuku, ne Prizren per shfrytzimin e hapsires.

https://www.facebook.com/664694816926054/videos/1951389744923215/

Leave a Reply