Tryeza e Rrumbullaket mbi martesat e hershme dhe bashksit jashtëmartesore në rajonin e Prizrenit

Tryeza e Rrumbullakt mbi martesat e hershme dhe bashksit jashtëmartesore në rajonin e Prizrenit organizuar nga OSBE ne bashkpunim me RVK dhe institucionet e Gjykates Themelore ne Prizren.Image may contain: 23 people, people smiling, people standing and indoorImage may contain: 5 people, people sitting and indoorImage may contain: 4 people, people sittingImage may contain: 3 peopleImage may contain: 8 people, people sitting, table and indoor

Leave a Reply