Të Dashur studentë nga Ferizaji dhe Gjakova,

Ju njoftoj se përsoni përgjegjës për aplikacione në Ferizaj është kolegia jonë Znj Gyltene Osmani, ndërsa në Gjakovë ju mund të koordinoheni për të gjitha gjërat që kan të bëjnë me Programin e RV me Z. Emrah Cermjani. Kontaktet e tyre janë : Gyltene Osmani 049/895-258 dhe Emrah Cermjani 044/569-634.

P.S Ne tashmë e kemi aranzhuar takimin me ju, të Premtën (tjetër/me datë 29.09.2017), ora 14:00, ne do të vizitojmë Ferizajin, për më shumë detaje rreth takimit ju lutem kordinohuni me Gyltenen.

Faliminderit,

Leave a Reply