Të nderuar/a Student/e,

Roma Versitas Kosovo Ju fton ne sesionin e parë informues për aplikimin e përfituesve të programit për vitin akademik 2018/2019. Në takim ftohen të gjithë studentët komuniteteve të cilët studijon në Universtitetin e Prishtinës, takimi i parë do të mbahet në zyrat e RV Kosova në Prishtinë me datë 27.08.2018 në Rr. Sylejman Vokshi nr. 5/1 (prapa Ministrisë së Kulturës) ose kontaktoni z. Genc Broqi 049 268 500. Takimi do të filloj nga ora 11:00.

Në takim do të shpaloset qëllimi dhe objektivat e Programit Roma Versitas si dhe do ipen informata shtesë rreth formës se aplikacionit dhe aplikimit.

Me respekt,
RV Kosovo Team

Leave a Reply