Të nderuar/a Student/e,

Kemi kënaqësinë që të ju njoftojmë se me iniciativën e Roma Versitas Kosova dhe miratonin e REF-it do të mbajë sesion informues rreth bursave RMUSP të cilat i jap REFI për studentët e komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptian në Kosovë. Ku prezent në takim do të jetë edhe përfaqësuesja e REF-it ne lidhje virtuale me SKYPE.

Sesioni do të mbahet të hënën me 7 maj 2018, nga ora 12:00 në zyrat e RV Kosovo rr. Sylejman Vokshi 5/1, Prishtinë. Nëse ju duhet informata shtesë në lidhje me lokacionin mund të na kontaktoni në 049-268-600 ose 049-268-500.

Jeni të mirëseardhur në sesionin informues.

Me Respekt,

RV Kosovo Team

Leave a Reply