Roma Versitas Kosovo /Prizren,ne mbeshteje te Terre des hommes

23.02.2018.
Roma Versitas Kosovo /Prizren,ne mbeshteje te Terre des hommes, organizoje aktivitetin e radhes me femijet e komuniteve, tema : “Rruga e sigurt per ne shkolle”,falenderojme Policin e Kosoves qe tregoje gadishmeri te ofroje informacione per femijet se si duhet te sillen ne komunikacione dhe ti respektojne regullat.Image may contain: 6 people, people smiling, people sitting and indoorImage may contain: one or more people and indoorNo automatic alt text available.Image may contain: 10 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 2 people, people sitting, table, living room, child and indoorImage may contain: 5 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 1 person, sitting, table, child and indoorImage may contain: 3 people, people sitting and indoorImage may contain: 3 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 2 people, people sitting, people standing, table, beard, living room and indoor

Leave a Reply