Të nderuar Student/e,

Na lejoni që të ju njoftojmë që Roma Versitas Kosova është duke e organizuar kursin e Gjuhës dhe kulturës dhe historisë Rome. Ju lutem që ti adresoni kërkesat e juaja deri të premten e ardhshme datë 13.07.2018 tek kordiantorët e qendrave Prizren Sylejman Elshani email [email protected], Peja Fatmir Sykaj [email protected] dhe Prishtinë [email protected].

Në bazë të interesimit tuaj do të organizohet edhe kursi, ju lutem të na kontaktoni deri me datë 13.07.2018.

Me respekt,
RV Kosovo Team

Leave a Reply