radikalizmi dhe ekstremizmi tek te rinjet ne partneritet me OSBE, Sakuntala dhe Roma, Versitas Kosovo

Studentet e komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptjan,sot realizuan aktivitetin e radhes se bashku me mazhorancen me temen radikalizmi dhe ekstremizmi tek te rinjet ne partneritet me OSBE, Sakuntala dhe Roma, Versitas Kosovo / Qendra ne Peizren mbeshterur nga MKRS.Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and outdoorImage may contain: 2 people, people standing and outdoor

Leave a Reply