“Promovimi i rolit te punes rinore ne parandalimin e ekstremizmit dhe radukalizmit dhe gjuha e urejtjes me te rinjet Rom, Ashkalonje dhe Egjiptjane dhe mazhoranca”. Te organizuar nga OJQ Sakuntala ne partneritet me Roma Versitas Kosova qendra ne Prizren. Panelis: Vesel Gashi Policia e Kosoves,Orhan Bislimaj Bashksia Islame Prizren, Islam Salihi OSBE,Indira Elshani OJQSakuntalla dhe Moderator Sylejman Elshani Image may contain: 3 people, people sitting, people eating, table and indoorImage may contain: 3 people, people sitting, table and indoor

Leave a Reply