OJQ Sakuntala në partneritet me Roma Versitas Kosova në kuadër të projektit, “Promovimi i rolit të punës rinore me të rinjtë RAE dhe mazhorancës në parandalimin e ekstremizmit dhe radikalizmit të dhunshëm dhe gjuhës së urrejtjes, ka nderin të ju fton në punëtori një ditore me teme, “Përtej konfliktit – të kuptuarit e të rinjve dhe kulturës”, me synim të promovimit të tolerancën, barazisë dhe solidaritetit mes të tjerave, kulturën, kombësinë dhe, prejardhjen fetare.
Punëtoria do te mbahet në hapësirat e Roma Versitas Kosova – Prizren. Ky aktivitet financohet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS).Image may contain: 3 people, people sitting, table, living room and indoorImage may contain: 7 people, people smiling, people sitting

Leave a Reply