OJQ – Sakuntala ne partneritet me Roma Versitas Kosova- Prizren ne kuader te projektit ” Promovimi i rolit te punes rinore me te rinjet Rom, Ashkali, Egjiptjan dhe mazhorance ne parandalimin e ekstremizmit dhe radikalizmit te dhunshem dhe gjuhes se urejtjes ” ne mbeshtetje te MKRS-se, ka realizuar aktivitetin ” Stervitje ne Rruge”. Respekti ndaj diverzitetit kulturor nepermjet dijalogut dhe bashkveprimit ku dukshem kontribon ne toleranc, paqe dhe stabilitet, respekt i ndersjellte ne shoqrin Kosovare.Image may contain: 1 person, sitting, table and indoor

Leave a Reply