Përshëndetje Student/e!

Ju njoftoj që gjatë shqyrtimit dhe konsultimit me Stafin e RV Kosovo kemi marrë Vendim që data e fundit e Aplikimit në Programin e Qendrave të RV Kosovo është shtyre deri me datën 06.10.2017.

Me kërkesë të studentëve që këtë vit regjistrohen për herën e parë kërkesa është aprovuar sepse shumica e tyre kanë hasë në vështirësi të nxjerrjes së dokumenteve nga fakultetet.

me Respekt
RVK-Team

Leave a Reply