Të ndëruar student/e,

Me kënaqësi ju njoftojmë se me datë 12.12.2017 e martë duke filluar nga ora 12:00 deri në ora 14:00 do fillojm me përpilimin e planeve të tutorimit me studentet/e e qendrës së Prishtinës. Ju lutemi që të vini në takim dhe ti përpiloni planet pë lëndet të cilat keni nevojë për tutorim.

Ata që udhëtojn nga jasht Prishtina merini biletat e autobusit në mënyrë që të ju paguajm transportin, pa bilet nuk behet kompenzimi.

Me respekt,

Leave a Reply