PantaRhei Të mërkuren me datë 24.01. 2018

Të mërkuren me datë 24.01. 2018 duke filluar nga ora 19:00 në Domin e Kulturës në Graçanicë ipet shfaqja PantaRhei. Ju lutem bëjeni sa më shumë Share me u informu të gjithë dhe mos e leni pa shku me pa shfaqjen ju që e keni lokacionin afër dhe keni mundësi me shku me pa mos e humbisni këtë shans.

Faleminderit Stafi-Vorae Ngo Kosovo

Leave a Reply