Të dashur student/e,

RV Kosova është duke i planifikuar organizimin e kurseve të Kompjuterëve, ju lutem të gjithë ata që janë të interesuar për kurs ju lutem adresoni kërkesën e interesit me email për Qendre nen Prishtinës [email protected] për qendrën e Prizren te [email protected] dhe për zyrën në Pejë te [email protected] .

Ju lutem kërkesat ti dërgoni deri me datë 03.08.2018,

Me respekt,
RV Kosovo Team.

Leave a Reply