N J O F T I M E

 

Njoftohen te gjithe studentet e komunes se Prizrenit ,Rahovecit dhe Suharekes, qe jane nga radhet e komuniteteve Rom Ashkali dhe Egjiptas ,me 28 -09-2017 (te ejten )ne ora 10:00 , qe te marin pjes ne takime i organizuar nga Roma Verzitas Kosovo Qendra ne Prizren.

Takimi ka per qellim ti njoftoje studentet per Konkursin e Aplikimit te Programit ne Qendren e Prizrenit ,Pejs dhe Prishtines , qe te behen pjes e programir per vitin Akademik 2017/2018.


Duke mare parasysh qe ky program ofron shum beneficione per studentet e lartepermendure , per kete arsye po ju njoftojme qe te jeni prezente dhe te njoftoheni per se afermi me programin qe i ofrohet ketyre studenteve.
Per ata student ate vitite te pare qe nuk din ku gjindet qendra ju lutem na kontaktoni ne tel 049 268 700.
Zyrya gjendet ne Shadervane prapa xhamijes Sinan Pasha, te objekti Qendra Evropa ne katin e dyte perball zyreve te DokuFestit .
Pjesmarja eshte e obliguar !
Per gj’do informat ju lutem mos hezitoni ten a kontaktoni
Gjithe te mirat stafi RVK

Leave a Reply