OJQ Sakuntala, ne partneritet me Roma Versitas Kosovo qendra ne Prizren, në kuadër të projektit “E ardhmja mvaret nga ajo që ju bëni sot“ka mbajrurnje aktivitet ,cili ka për synim të ngrisë vetëdijen e të rinjëve-rejave të komuniteteve romë, ashkali dhe egjiptas në përfshirje të arsimit të lartë e që shkëmbimi i shembujve dhe praktikave të mira nga të rinjët mazhorancëdo të ofroj mundësi të barabarta dhe ide përkrahëse në përmirësimin e përfshirjes së tyr duke luftuar largimin e stereotipeve dhe paragjykimeve. Ky aktivitet u financua nga projekti HERAS (Higher Education, Research and Applied Sciences) i cili financohet nga: Agjencioni Austriak per Zhvillim (ADC) dhe Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT).Image may contain: 3 people, people sitting and indoorImage may contain: 6 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 6 people, people sitting, table and indoor

Leave a Reply