Asambleja e Femijeve te Komunes se Prizrenit, e formuar prej nje delegacioni sot vizituan organizaten Roma Verzitas Kosovo ne Prizren. De per se afermi u njoftuan per programin qe ofrohet studentyeve te komuniteteve Rom,Ashkali dhe Egjiptjane, dhe u dakorduan qe ne aktivitetet e tyre te promovojne punen tone ne institucione lokale dhe ne 13 shkolla ku ata veprojne ne kete komune.

Image may contain: 9 people, including Sylejman Moni Elshani, people smiling, people standing and indoorImage may contain: 10 people, people smiling, people standing and indoor

Image may contain: 4 people, people sitting, table and indoor

Leave a Reply