Explore

Our Blogs

QËLLIMI PËRFITIMET NGA PROGRAMIObjektivi i zhvillimit të projektit (PDO) është të rrisë performancën akademike, shkallën e diplomimit dhe të rrisë mundësitë e arsimit dhe punësimit për studentët romë të vitit të parë dhe të diplomuarit romë, ndërkohë që të ndërtojë zhvillimin profesional…

read more

Lista Preliminare e Përfituesve të bursës për nxënës të Shkollave të Mesme No. Name Kurti Parent name Gender 18 Emanuela Celic Marfireta F 7 Fetije Fetahi Elizabeta F 10 Bajram Ademi Turkijan M 12 Anita Gashi Afrim F 22 Ernes Celic Bekim…

read more

JOB TITLE: Project Coordinator (1)                     Education and Employment Coordinator (1)         PLACE:   Prishtinë/Pristina DURATION: 15th August 2021 until 31st December 2021 with possibility of extension STARTING DATE: 15th August 2021 About Roma Versitas Kosovo (RVK) The work of Roma…

read more

Avni Mustafa director of Roma Versitas Kosovo speech for kick off Proud Roma in Free Kosovo: Dear all, dear governmental and non-governmental institutions representatives, dear ambassadors, dear Roma and Dear non-roma.  Ladies and Gentlemen —– Today is an important day and it…

read more

Në mes të: Roma Versitas Kosovo, Organizatë joqeveritare duke u përfaqësuar nga Avni Mustafa, Drejtor Ekzekutiv dhe  Komunës së Prizrenit, Përkatësisht: z.Mytaher Haskuka Kryetar i Komunës së Prizrenit Roma Versitas Kosovo  Roma Versitas Kosovo (RVK) si organizatë jo qeveritare lidhë këtë Marrëveshje Partneriteti…

read more

Të nderuar, Faleminderit shumë për aplikimin e juaj në programin VET. Fakti  që pranuam rreth 200 aplikacione, na dëshmon se puna jonë është me vlerë dhe nevojat janë të mëdha. Ne jemi të kënaqur të ju prezantojmë listën preliminare të programit VET…

read more

Pre-Preview Selection Committee Roma Versitas Kosovo (RKV) and Romawood Rolling Film Festival #6 (RFF6) Pre-Preview Selection Committee Roma Versitas Kosovo is looking ten (10) volunteers who will become judges to overview about 150 films each that Rolling festival have received for upcoming…

read more

Rolling Film Festival #6 (RFF #6) Position: Project Coordinator Location: Prishtina, Kosovo The Rolling Film Festival (RFF) Coordinator will be a mature and well-organized individual who will manage the #6 of the festivals. The Coordinator should maintain an overview and long-term perspective…

read more