#Romalivesmatter!

Do you remember the police-brutality case in Košice, Slovakia, where police officers forced six Romani boys into violent, abusive and inappropriate behavior against each other, including loosing dogs on the boys?

Well, it’s been a decade since this crime occurred and there is still no justice for these Romani boys – victims of the cruel, inhuman and degrading treatment at the hands of the police officers.

Given the gravity of this injustice, participants in the first Roma Leadership Academy “Nicolae Gheorghe” have formed an informal coalition and sent letters of concern to the Slovak embassies in their countries.

Our coalition includes Roma from North Macedonia, Bulgaria, Romania and Ukraine, demanding justice for their Romani brothers in Slovakia.

Let them know that an attack on any of us – an attack on any human being – is an attack on all of us!

Stand up for justice! #Romalivesmatter!

Youth against discrimination

In the scope of the third objective “youth empowerment and awareness-raising,” Mr. Gazmen Salijevic held one-day training on combating discrimination, promotion of human rights activism and most importantly how can the youth become the next generation Human Rights activists.

This activity was organized by the RV Kosovo students in cooperation with ORCA.

Human Rights Mechanisms

19 November 2019 – Together with the Members of Civil Society Organizations from the Municipalities of Obilic/Obiliq and Vushtrri/Vucitrn (Priluzje) organized a study visit at the RVK office in Prishtine where we discussed the mechanisms for protection and promotion of minority rights in Kosovo. RVK Programme Manager Mr. Gazmen Salijevic discussed with the participants the main mechanisms in Kosovo for Human Rights Protection.

 

Communities’ Rights and Youth Awareness for Roma, Ashkalia and Egyptians in Kosovo QUESTIONNAIRE

Introduction:

 

The legal framework after Kosovo’s independence in 2008 guarantees minority communities, among other rights, the right to political representation. The Constitution of Kosovo and the Law on the Protection and Promotion of the Rights of Communities constitute the core legal framework for community rights in Kosovo. However, their implementation remains problematic. In this regard the Roma Versitas Kosovo will create a baseline study to determine self-awareness of fundamental rights amongst the Roma, Ashkali and Egyptian Communities. 300 questionnaires will be distributed and filled out through outreach to 100 community members respectively in the Pristina, Peja and Prizren regions. These questionnaires will assess: (a) human rights challenges faced by Roma, Ashkali and Egyptians in Kosovo; (b) awareness of their own human rights by Roma, Ashkali and Egyptian Communities; (c) understanding and capability of accessing mechanisms for the enjoyment of such rights.

This project is supported by the U.S Embassy in Prishtina and Implemented by Roma Versitas Kosovo.

Roma Versitas Kosovo Questionnaire

Listat përfundimtare të përfituesve te Programit “Roma Versitas” Kosovo për vitin akademik 2019/2020: Finalna Lista korisnika Programa “Roma Versitas” Kosovo za akademsku godinu 2019/2020: Final list of the beneficiaries of the “Roma Versitas” Kosovo Program for academic year 2019/2020:

Datë/Datum/Date: 18 Nëntor 2019

Listat përfundimtare të përfituesve te Programit “Roma Versitas” Kosovo për vitin akademik 2019/2020:

Finalna Lista korisnika Programa “Roma Versitas” Kosovo za akademsku godinu 2019/2020:

Final list of the beneficiaries of the “Roma Versitas” Kosovo Program for academic year 2019/2020:

 

Lista përfundimtare e studentëve të pranuar sipas pikëve të fituara për vitin akademik 2019/2020 të programit përkrahja akademike Roma Versitas Kosovo

Emri Emri Prindit Mbiemri Pikët Qendra
Laureta Kadri Gemajli 85 Prishtinë
Jetmira Afrim Kodrolli 81 Prishtinë
Yllka Mentor Deva 81 Prishtinë
Nurije Albert Zymeri 79 Prishtinë
Arjeta Ragip Radi 77 Pejë
Mukadeze Ergin Berisha 77 Prizren
Xhennete Ruzhdi Shabani 77 Prishtinë
Mersime Sefedin Kryeziu 76 Prizren
Zymryte Ilir Neza 76 Prizren
Enis Armend Kinolli 75 Prishtinë
Besarta Ali Pajaziti 75 Prizren
Fitore Jeton Zeqiri 75 Pejë
Fatlinda Luan Radi 75 Pejë
Florinda Daut Abdullahu 74 Prishtinë
Jonatina Skender Radi 73 Pejë
Lejla Bardyl Veshalli 72 Prizren
Enisa Dugagjin Kurti 71 Prizren
Suanita Besmir Kapllani 71 Prizren
Blerina Florim Ramadanaj 70 Pejë
Kaltrina Mentor Podrimja 70 Prizren
Kujtim Naser Braha 70 Prishtinë
Gjyljeta Nevruz Gunga 70 Prishtinë
Agnesa Gani Toska 69 Pejë
Hyrishah Sejfedin Kryeziu 69 Prizren
Qëndresa Fatmir Karaxha 69 Prizren
Evgina Engin Kallo 68 Prizren
Merita Blerim Topalli 68 Prishtinë
Muzafer Bajram Ramadani 68 Prishtinë
Hanumshahe Agron Dalipi 68 Prishtinë
Sabina Rafet Berisha 68 Prizren
Samir Senad Keric 68 Prishtinë
Elhame Agron Dalipi 67 Prishtinë
Elfrida Engin Kallo 67 Prizren
Shenoll Milaim Qylangjiu 67 Prizren
Elvir Sinan Hamza 66 Prizren
Valon Refki Berisha 66 Prishtinë
Emine Smajl Bajrami 65 Pejë
Arlinda Bekim Muqa 65 Pejë
Lule Nim Fila 65 Prizren
Bujar Bashkim Dujako 64 Prizren
Kahreman Eroll Kreka 64 Prizren
Nuhi Ramadan Morina 64 Prizren
Visar Shaq Kukaqi 64 Prishtinë
Benjamin Nexhip Menekshe 63 Prishtinë
Egzon Bashkim Ibishi 63 Prishtinë
Erik Gani Qorri 63 Pejë
Gazmend Muhamet Qyqalla 63 Prishtinë
Ergjan Bajram Mehmeti 62 Prishtinë
Gjyljeta Nevruz Gunga 62 Prizren
Smajl Gjevat Demaj 62 Pejë
Suraj Adnan Prizreni 62 Prizren
Adea Flurim Berisha 61 Pejë
Enes Miljaim Eminovic 61 Prishtinë
Zenun Gezim Xhaferi 61 Pejë
Xhevahire Dugagjin Kurti 61 Prishtinë
Agreta Afrim Krasniqi 60 Pejë
Gezim Muhamet Qehaja 60 Prizren
Furkan Dashnor Ago 60 Prishtinë
Denis Fehmi Avdiu 59 Prishtinë
Margita Faruk Rexhepi 59 Prizren
Erduhan Saip Ramic 58 Prishtinë
Bilall Muzafer Ramadani 57 Prishtinë
Egzona Sali Xhigolli 57 Prishtinë
Milaim Osman Jasarevic 57 Prishtinë
Shemsi Imri Kodrolli 57 Prishtinë
Bedrije Irfan Hashimi 56 Pejë
Arbrijan Afrim Qakolli 56 Pejë
Elbasan Muhamet Maleshaj 56 Pejë
Arton Sami Kryeziu 55 Prizren
Blendona Mustafë Shaptollaj 55 Pejë
Demir Selman Osmani 55 Prishtinë
Sibelgjan Dashnor Ago 55 Prizren
Fatlum Gjemersad Berisha 53 Pejë
Fatos Gugagjin Mamusha 52 Prizren
Gentana Sali Hoti 51 Pejë
Damir Ramadan Jasarevic 50 Prishtinë
Nuhi Ahmet Berisha 49 Prishtinë
Alen Samil Celic 47 Prishtinë
Gyli Haxhi Imeri 40 Pejë
Fatmir Haxhi Sykaj 35 Pejë

 

 

Me Respekt,

Roma Versitas Kosovo

Date:  18 Nëntor 2019

Lista-perfundimtare-e-Studentëve-sipas-pikëve-për-vitin-akademik-2019-2020-Per-publikim

Listat preliminare të përfituesve te Programit “Roma Versitas” Kosovo për vitin akademik 2019/2020; Preliminarna Lista korisnika Programa “Roma Versitas” Kosovo za akademsku godinu 2019/2020; Preliminary list of the beneficiaries of the “Roma Versitas” Kosovo Program for academic year 2019/2020

Lista preliminare e studentëve të pranuar sipas pikëve të fituara për vitin akademik 2019/2020 të programit përkrahja akademike Roma Versitas Kosovo

Emri Emri Prindit Mbiemri Pikët Qendra
Laureta Kadri Gemajli 85 Prishtinë
Jetmira Afrim Kodrolli 81 Prishtinë
Yllka Mentor Deva 81 Prishtinë
Nurije Albert Zymeri 79 Prishtinë
Arjeta Ragip Radi 77 Pejë
Mukadeze Ergin Berisha 77 Prizren
Xhennete Ruzhdi Shabani 77 Prishtinë
Mersime Sefedin Kryeziu 76 Prizren
Zymryte Ilir Neza 76 Prizren
Enis Armend Kinolli 75 Prishtinë
Besarta Ali Pajaziti 75 Prizren
Fitore Jeton Zeqiri 75 Pejë
Fatlinda Luan Radi 75 Pejë
Florinda Daut Abdullahu 74 Prishtinë
Jonatina Skender Radi 73 Pejë
Lejla Bardyl Veshalli 72 Prizren
Enisa Dugagjin Kurti 71 Prizren
Suanita Besmir Kapllani 71 Prizren
Blerina Florim Ramadanaj 70 Pejë
Kaltrina Mentor Podrimja 70 Prizren
Kujtim Naser Braha 70 Prishtinë
Gjyljeta Nevruz Gunga 70 Prishtinë
Agnesa Gani Toska 69 Pejë
Hyrishah Sejfedin Kryeziu 69 Prizren
Qëndresa Fatmir Karaxha 69 Prizren
Evgina Engin Kallo 68 Prizren
Merita Blerim Topalli 68 Prishtinë
Muzafer Bajram Ramadani 68 Prishtinë
Hanumshahe Agron Dalipi 68 Prishtinë
Sabina Rafet Berisha 68 Prizren
Samir Senad Keric 68 Prishtinë
Elhame Agron Dalipi 67 Prishtinë
Elfrida Engin Kallo 67 Prizren
Mukadeze Engin Berisha 67 Pejë
Elvir Sinan Hamza 66 Prizren
Valon Refki Berisha 66 Prishtinë
Emine Smajl Bajrami 65 Pejë
Arlinda Bekim Muqa 65 Pejë
Lule Nim Fila 65 Prizren
Bujar Bashkim Dujako 64 Prizren
Kahreman Eroll Kreka 64 Prizren
Nuhi Ramadan Morina 64 Prizren
Visar Shaq Kukaqi 64 Prishtinë
Benjamin Nexhip Menekshe 63 Prishtinë
Egzon Bashkim Ibishi 63 Prishtinë
Erik Gani Qorri 63 Pejë
Gazmend Muhamet Qyqalla 63 Prishtinë
Ergjan Bajram Mehmeti 62 Prishtinë
Gjyljeta Nevruz Gunga 62 Prizren
Smajl Gjevat Demaj 62 Pejë
Suraj Adnan Prizreni 62 Prizren
Adea Flurim Berisha 61 Pejë
Enes Miljaim Eminovic 61 Prishtinë
Zenun Gezim Xhaferi 61 Pejë
Xhevahire Dugagjin Kurti 61 Prishtinë
Agreta Afrim Krasniqi 60 Pejë
Gezim Muhamet Qehaja 60 Prizren
Furkan Dashnor Ago 60 Prishtinë
Denis Fehmi Avdiu 59 Prishtinë
Margita Faruk Rexhepi 59 Prizren
Erduhan Saip Ramic 58 Prishtinë
Bilall Muzafer Ramadani 57 Prishtinë
Egzona Sali Xhigolli 57 Prishtinë
Milaim Osman Jasarevic 57 Prishtinë
Shemsi Imri Kodrolli 57 Prishtinë
Bedrije Irfan Hashimi 56 Pejë
Arbrijan Afrim Qakolli 56 Pejë
Elbasan Muhamet Maleshaj 56 Pejë
Arton Sami Kryeziu 55 Prizren
Blendona Mustafë Shaptollaj 55 Pejë
Demir Selman Osmani 55 Prishtinë
Sibelgjan Dashnor Ago 55 Prizren
Fatlum Gjemersad Berisha 53 Pejë
Fatos Gugagjin Mamusha 52 Prizren
Gentina Sali Hoti 51 Pejë
Damir Ramadan Jasarevic 50 Prishtinë
Nuhi Ahmet Berisha 49 Prishtinë
Alen Samil Celic 47 Prishtinë
Gyli Haxhi Imeri 40 Pejë
Fatlum Haxhi Sykaj 35 Pejë

 

Studentët të cilët nuk janë pranuar dhe emri i tyre nuk është në listë kanë të drejt ankese 7 ditë nga data e publikimit të listave preliminare. Ankesat duhet të dërgohen vetëm në mënyrë elektronike në email adresën: [email protected]

Studenti koji nisu prihvaceni i kojim imena nisu na listi ima pravo da se žali 7 dana od objavljivanja preliminarnih listi. Žalbe se šalju iskljucivo elektronskim putem na e-mail adresu: [email protected]

Students who are not accepted and their names are not in the list, they have right to appeal 7 days from the date of publication of the preliminary lists. Complaints should be addressed to the following email address: [email protected]

Me Respekt,

Roma Versitas Kosovo

Date:  21 Tetor 2019

Lista preliminare e Studentëve sipas pikëve për vitin akademik 2019-2020

 

Preliminary list of the beneficiaries of the program “Increasing access and participation of Roma students in tertiary education and transition to labour market in Kosovo” for academic year 2019-2020”

Lista preliminare e përfituesve të programit “Rritja e pjesëmarrësve të studentëve Romë në edukimin terciar dhe trazicioni në tregun e punës në Kosovë për vitin 2019-2020”.

Preliminarna Lista korisnika Programa “Povecanje participacje Romskih studenata u tercijalnom obrazovanju i trazicija na trziste rada na Kosovu za godinu 2019-2020”.

Preliminary list of the beneficiaries of the program “Increasing access and participation of Roma students in tertiary education and transition to labour market in Kosovo” for academic year 2019-2020”.

nr Emri dhe Mbiemri Vendi Universiteti Fakulteti Viti Totall
1 Egzon Ibishi Prishtinë UP “Hasan Prishtina” Juridik 3 187
2 Fitore Zeqiri Pejë “Haxhi Zeka” Pejë Juridik I përgjithshëm 3 183
3 Blerina Ramadanaj Pejë “Fehmi Agani” Gjakovë Mjeksi- Infermjeri 2 182
4 Valon Berisha Rahovec UP “Hasan Prishtina” Ndertimtari dhe Arkitekturë 2 177
5 Elvis Avdiu Lipjan RIT, Prishtinë IT dhe Menagjment 2 175
6 Nuhi Berisha Fushë Kosovë Kolegji Dardania, Prishtinë Psikologji dhe Studime Menagjeriale 2 150
7 Enisa Kurti Gjakovë “Fehmi Agani” Gjakovë Edukim- Parashkollor 2 137

 

Studentët të cilët nuk janë pranuar kanë të drejt ankese 7 ditë nga data e publikimit të listave preliminare. Ankesat duhet të dërgohen vetëm në mënyrë elektronike në email adresën: [email protected]

Studenti koji nisu prihvaceni ima pravo da se zale 7 dana od objavljivanja preliminarne listi. Zalbe se salju iskljucivo elektronskim putem na e-mail adresu: [email protected]

Students who are not accepted, they have right to appeal 7 days from the date of publication of the preliminary lists. Complaints should be addressed to the following email address: [email protected]

Me Respekt,

Roma Versitas Kosovo

Lista preliminare e përfituesve të programit TE-KOS 2019-2020

 

Job title: Project Assistant

JOB DESCRIPTION – Roma Versitas Kosovo Project Assistant

Job title: Project Assistant

About project: “Communities’ Rights and Youth Awareness for Roma, Ashkali and Egyptians in Kosovo”.
The proposal is specifically concerned with the promotion and awareness of vulnerable populations’ rights through its overall project goal to promote understanding of fundamental rights amongst Roma, Ashkali and Egyptian communities in Kosovo.

Main duties and responsibilities:

Assist in implementation of all activities within the projects implemented by RV Kosovo
Assist in project activity and research
Conduct thorough desk research
Assists in preparing final narrative reports
Responsible for all logistics with regard to projects’ activities
Responsible to update the monitoring and evaluation database for project

Details about the position

Place: Prishtina
Starting date: Oktober 2019 Duration: 10 months
Status: Part time

 • Key qualifications:
 • Bachelor’s degree on social sciences
  At least one year of working experience in project implementation in Kosovo local NGOs
  Knowledge of social and political context of Roma, Ashkali and Egyptian Communities in Kosovo.
  Excellent speaking and writing skills in Albanian and English, while Serbian language is
  an asset
  Excellent communication and interpersonal skills
  Ready to work in a diverse and dynamic working environment

Candidates should apply with CV and Motivation Letter until 22nd October 2019 by e-mail to [email protected] Only shortlisted candidates will be contacted.

Download the call

KONKURS PËR PRANIMIN E BURSISTËVE/ PËRFITUESVE TË PROGRAMIT – “NGRITJA E PJESËMARRJES DHE QASJES SË STUDENTËVE ROM NË ARSIMIN TERCIAR DHE KALIMI NË TREGUN E PUNËS NË KOSOVË” PËR VITIN AKADEMIK 2019/2020

KONKURS PËR PRANIMIN E BURSISTËVE/ PËRFITUESVE TË PROGRAMIT – “NGRITJA E PJESËMARRJES DHE QASJES SË STUDENTËVE ROM NË ARSIMIN TERCIAR DHE KALIMI NË TREGUN E PUNËS NË KOSOVË” PËR VITIN AKADEMIK 2019/2020

 

QËLLIMI

Qëllimi i projektit është ngritja e qasjes dhe pjesëmarrja e studentëve Rom në arsimin terciar dhe kalimin në tregun e punës në Kosovë, si pjesë e rritjes së mundësive për arsimimin e studentëve Rom dhe të rinisë Rome në Kosovë, i cili implementohet nga Roma Versitas Kosovo. Programi për “Ngritjen e mundësive për edukimin e të rinjve dhe studentëve Rom në Ballkanin Perëndimor dhe në Turqi” financohet nga Roma Education Fund – REFdhe Bashkimi Evropian – BE.

 

PËRFITIMET NGA PROGRAMI

Studentët të cilët do bëhen pjesë e programit për ngritjen e pjesëmarrjes dhe qasjes së studentëve Rom në arsimin terciar dhe kalimi në tregun e punës në Kosovë, do të kenë mundësinë që të aplikojnë dhe të përfitojnë këto shërbime:

 1. Skemën e Tutor-imit dhe Mentorimi (orë mësimore shtesë për lëndët në të cilat studenti konsideron që ka nevojë),
 2. Shërbimet e zhvillimit Akademik (trajnime profesionale),
 3. Bursat,
 4. Punë praktike

KUSHTET PËR APLIKIM

Si pjesë e programit “Ngritja e pjesëmarrjes dhe qasjes së studentëve Rom në arsimin terciar dhe kalimi në tregun e punës në Kosovë”për ngritjen e normës së vijimit dhe kapaciteteve akademike të studentëve universitarë të komuniteteve në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi i cili financohet nga Fondi i Edukimit të Romëve, dhe Bashkimi Evropian, Roma Versitas Kosovo, hap konkurs për pranimin e përfituesve nga programi i bursave dhe për ngritjen e kapaciteteve akademikepër vitin akademik 2019/2020.

Në këtë program kanë të drejtë të aplikojnë studentët të cilët kanë status të studentit aktiv për vitin akademik 2019/2020.

Kandidatët e gjinisë femrore do të kenë përparësi në zgjedhjen e përfitueseve të rinj.

Studentët të cilët janë përfitues të bursës nga REF-i (RMUSP), MEST-i apo ndonjë institucionI tjetër nuk do të kenë të drejt  që të përfitojnë nga programi.

DOKUMENTACIONI I NEVOJSHËM PËR APLIKIM

 

Kandidati/ja që aplikon në këtë konkurs duhet t’i dorzoj këto dokumente, respektivisht formularët e mëposhtëm:

 1. APLIKACIONIN E PLOTESUAR (aplikacionin mund ta gjeni ne këtë link https://www.romaversitas.org/category/our-news/);
 2. VËRTETIM NGA FAKULTETI ME SHËNIM TË VITIT TË VIJIMIT TË STUDIMEVE DHE ÇERTIFIKATA  E NOTAVE (jo më vjetër se një muaj) ;
 3. KOPJA E LETERNJOFTIMIT DHE LLOGARIA BANKARE (valide në emër të studentit);
 4. NJË LETER MOTIVUESE LIDHUR ME PËRZGJEDHJEN E FAKULTETIT/ DREJTIMIT TË STUDIMEVE, DHE ÇFAR PLANESH TË MËTUTJESHME I KA KANDIDATI/JA  PAS  PËRFUNDIMIT TË STUDIMEVE (MAKSIMUM DY FAQE);
 5. NJË LETËR REKOMANDIM NGA NDONJË INSTITUCION PËR PUNËN VULLNETARE QË STUDENTI KA BËRË GJATË SHKOLLIMIT;
 6. ESE ME TEMËN “SFIDAT DHE PËRPARËSIT E STUDENTËVE ROMË NË KOSOVË” (MAKSIMUM DY FAQE).

AFATI PËR DORËZIMIN E DOKUMENTEVE

Afati për të aplikuar në konkurs fillon nga 06.09.2019dhe do të zgjasëderi 20.09.2019.

KRITERET PËR PËRZGJEDHJEN E KANDIDATËVE

Renditja e kandidatëve përfitues të programit bëhet sipas nevojës për përfitim tëmbështetjes akademike si dhe kjo bursë është në baza meritoretë suksesit të studentëve:

 • suksesit gjatë vitit të kaluar;
 • distancës fizike prej vendit ku jeton nxënësi deri në fakultet;
 • studentët të universitetit publik dhe privat;
 • certifikata/mirënjohje/diploma të fituara nga ana studentëve;
 • kandidatët femra do të kenë përparësi në përzgjedhje;

Kandidatët rangohen sipas numrit të tërësishëm të poenëve të përfituara nga kriteret e përcaktuara nga dokumentet e dorëzuara.

PROCEDURA E APLIKIMIT

 

Kandidati/ja i/e interesuar për përfitim nga ky program mund t’i marrë aplikacionet si dhe ta dërgoj aplikacionin e kompletuar dhe dokumentet e nevojshme në zyrën e Roma Versitas Kosova në Prishtinë apo nëzyret  e njëjta nëPejë dhe Prizren.

 

Poashtu mundeni tëdërgoni aplikacionin ne email-in [email protected]ku mund tëcekeni tek subjekti: Roma Versitas Kosovo aplikacion për programin DG NEAR emri dhe mbiemri i aplikuesit.

 

Rezultatet sipas rang-listës sëpranuar do tëjenë të  publikuar nëweb faqen dhe rrjetet sociale tëRV Kosovës, në afat jo mëtëgjatëse njëjavë nga dita e mbylljes sëkonkursit.

 

Çdo kandidat ka të drejtë mospajtimi me rang-listën finale, në afat prej 5 ditësh prej ditës së shpalljes së rezultateve, kandidati/ja mund ta dërgojëankesën e tij/saj në komisionin përzgjedhës të programit për këto çështje. Ankesa duhet të jetë e arsyetuar, përkatësisht të jenë të bashkangjitura edhe dokumentet e nevojshme. Ankesat të cilat nuk arsyetohen përmes dokumenteve zyrtare, nuk do të mirren nëkonsideratë. Përgjigja në ankesë do të jepet brenda 7 (shtatë) ditësh.

Përfituesit/ës sëkëtij programi do t’i ndërpritet pjesëmarrja nëprogram në rast të prezantimit tëdokumenteve jo valide, informatave tëpa vërteta, nërast kur përfituesi nuk dëshmon progres (përparim) nëstudime ose në rast të braktisjes së fakultetit/studimeve. Studentët të cilët kanë marrë bursa nga Ministria e Arsimit, RMUSP apo institucione tjera nuk kanë të drejtë në përfitimin e kësaj burse ose nëse janë përfitues duhet të heqin dorë nga njëra bursë.

Për më shumë informata mund të na kontaktoni përmes telefonit në  Prishtinë +383 49 268 147 ose përmes e-mail adresës: [email protected], gjithashtu informatat mund ti merrni edhe nga web faqja www.romaversitas.org

Roma-Versitas-Program-Aplikacioni-për-student-të-komuniteteve-Rom-për-vitin-akademik-2019-2020

Percjellnani në FaceBook dhe Instagram: romaversitaskosovo