RVK ne Prizren, ne bashkpunim me institucionet lokale dhe Qendren Per Pun dhe Mirqenje Sociale

Grupi Kshillues i Komuniteteve ne takimin e radhes me Terre des hommes,
Referimi i rasteve per mbrojtjen e femijeve ne gj’do aspekt ne menyr vullnetare nga studentet e qendres RVK ne Prizren, ne bashkpunim me institucionet lokale dhe Qendren Per Pun dhe Mirqenje Sociale.Image may contain: 4 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 6 people, people sitting and indoorImage may contain: 5 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 1 person, sitting

5 Replies to “RVK ne Prizren, ne bashkpunim me institucionet lokale dhe Qendren Per Pun dhe Mirqenje Sociale”

Leave a Reply

Your email address will not be published.