Përfshirja e Romëve, Ashkalive dhe Egjiptianëve në shoqërinë Kosovare

Garë për foto më të mirë “Përfshirja e Romëve, Ashkalive dhe Egjiptianëve në shoqërinë Kosovare”.

Të nderuar Student/e,

Advancing Together, programi Roma Versitas Kosova ju fton që mërini pjese në garën për foto ekzibicion, e cila do të mbahet me 13 Shtator 2017 në sallën Orion në Prishtinë. Ftohen të gjithë studentët e programit Roma Versitas që të dozojnë fotot e tyre që të jenë pjesë e garës.

Fotot duhet të jenë origjinale të bëra nga vet studentët me temë “Përfshirja e Romëve, Ashkalive dhe Egjiptianëve në shoqërinë Kosovare”. Fotot duhet të jenë në format JPG të bëra me telefon apo foto aparat

Dorëzimi i fotove duhet te behet deri me date 4- Shtator 2017, ne zyrat e Advancing Together , Rr. Rexhep Mala Nr. 27/a Prishtinë, ose versioni elektronik ne email adresën [email protected]

Sukses të gjithëve.

Me Respekt,

RV Team

16 Replies to “Përfshirja e Romëve, Ashkalive dhe Egjiptianëve në shoqërinë Kosovare”

Leave a Reply

Your email address will not be published.