Roma Versitas Kosova është duke e organizuar kursin e Gjuhës dhe kulturës dhe historisë Rome

Të nderuar Student/e,

Na lejoni që të ju njoftojmë që Roma Versitas Kosova është duke e organizuar kursin e Gjuhës dhe kulturës dhe historisë Rome. Ju lutem që ti adresoni kërkesat e juaja deri të premten e ardhshme datë 13.07.2018 tek kordiantorët e qendrave Prizren Sylejman Elshani email [email protected], Peja Fatmir Sykaj [email protected] dhe Prishtinë [email protected]

Në bazë të interesimit tuaj do të organizohet edhe kursi, ju lutem të na kontaktoni deri me datë 13.07.2018.

Me respekt,
RV Kosovo Team

15 Replies to “Roma Versitas Kosova është duke e organizuar kursin e Gjuhës dhe kulturës dhe historisë Rome”

Leave a Reply

Your email address will not be published.