Iftar ne Roma Versitas Prizren

Studentet e komuniteteve Rom,Ashkali dhe Egjiptas me vetiniciative shteuan yftar duke pregadirur vet ushqime dhe duke ofruar ne tryez per yftar ! Une isha vetem mysafir faliminderit studente te ndeuar.Image may contain: 7 people, people smiling, people sitting, people eating, table and indoor

Leave a Reply

Your email address will not be published.