Roma Versitas Kosovo ne Sylejman Vokshi nr 5/1!

Të ndëruar Student/e,

Roma Versitas Kosovo ju nofton se nga data 15 nëntor 2017, do të transferohet në zyrat e reja në qendër të Prishtinës, në adresen Sylejman Vokshi nr 5/1 prapa ministris së kulturës apo te Opera.

RV OFFICE

Nëse ju duhet informat tjera në lidhje me lokacionin na kontaktoni në;

049 268 600 Avniu dhe

049 268 500 Genci

Ju mirëpresim,
Roma Versitas Kosovo

Leave a Reply

Your email address will not be published.